Bag Format Media

Jeg hedder Massimo Grillo og er indehaver af Format Media. Jeg er uddannet journalist, content marketing manager og sågar også købmand.

 

Jeg hjælper dig eller din virksomhed med at skabe videoindhold, der styrker dit brand.

 

Jeg brænder for at ideudvikle og producere godt videoindhold og har gjort det i over 20 år. Den gode nyhed er: Vi lever i en fantastisk tid, hvor teknologien har gjort det muligt at producere video til langt lavere priser end for bare få år siden.

 

 

Jeg har selv arbejdet med klassisk tv-produktion som studievært, reporter og nyhedsredaktør i 15 år. Uden den baggrund kunne jeg slet ikke skabe og producere godt videoindhold.

 

De seneste år har jeg specialiseret mig inden for onlinevideo. Jeg har været ledende redaktør på den største onlinevideo-ekspansion i den danske mediebranche, Ekstra Bladet TV.

 

Jeg har siden været med til at implementere og udbygge onlinevideo hos landets næststørste private mediekoncern, Jysk Fynske Medier.

 

Uden denne baggrund ville jeg slet ikke have fornemmelse for det fleksible ved onlinevideo og de mange platforme, man kan formidle det på. I al beskedenhed ved jeg, hvad der virker, og hvad der bestemt ikke virker med onlinevideo.

 

Noget af det bedste indhold, jeg har været med til at skabe de seneste år, har været kommercielle formater – branded content, AFP, native advertising – kært barn har mange navne.

 

Jeg har taget den første uddannelse som content marketing manager, der blev udbudt i landet. Mit kommercielle blik har jeg desuden fra min baggrund i detailhandel, inden jeg blev uddannet som journalist.

 

Se mit fulde cv på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/massimogrillo/

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort