SoMe abonnementer

Kniber det med at få lavet video, fotos og skrevet gode tekster til dine sociale medier? Få sat produktion og publicering i system, øg din synlighed, nå ud til flere og øg antallet og loyale følgere.

Abonnementer

Basis abonnement

Til dig, der har brug for løbende opdatering og let contentproduktion på dine kanaler. Du supplerer evt. selv med dagsaktuelle opdateringer, der giver værdi for din modtager.

excl. moms

Stort abonnement

Til dig, der har brug for løbende opdatering, lidt mere avanceret contentproduktion på dine kanaler og hyppigere opdateringer. Du ønsker måske et fast videoformat, der udkommer løbende. Eller også har du et par forskellige SOME-kanaler, der kræver versionering og mere skræddersyet indhold til den enkelte platform. Du supplerer evt. selv med dagsaktuelle opdateringer, der giver værdi for din modtager.

excl. moms

Deluxe abonnement

Til dig, der har brug for løbende opdatering og større contentproduktion på dine kanaler. Det kan være faste videoformater eller andet indhold, der udkommer løbende ud fra en fastlagt produktionsplan. Du har flere forskellige SOME-kanaler og ønsker versionerede opslag skræddersyet til den enkelte platform. Du foretrækker content marketing-produktion fremfor mere klassisk reklame. Du ønsker måske kun i lav grad selv at supplere med egne opdateringer.

excl. moms

Alle priser er excl. moms.

Alt video- og fotoproduktion er som udgangspunkt mojo-produktion (mobile journalism)

Der faktureres månedsvis forud

Årsaftaler løber i et år og er opsagte uden varsel medmindre andet aftales

Ingen binding på månedsaftaler (skal opsiges senest dagen før en ny måned).